Активіст з Тернополя поскандалив з Добкіним через роспатріархат

Опубліковано:
23 Квітня, 2018

Член проводу Правого сектора із Тернопільщини мав суперечку із нардепом Михайлом Добкіним у програмі «Гра з вогнем» на телеканалі ZIK, – пише Реально.

Темою програми був перехід церков Української Православної Церкви від Московського патріархату до Київського на території Західної України, зокрема Тернопільщини.

Як пояснив активіст Василь Лабайчук, неодноразово на територію церков «вривалися тітушки» та не дозволяли вірянам перейти під опіку Київського патріархату, тоді на захист грормадян ставали представники Правого сектору. У свою чергу, Михайло Добків просто посміявся та сказав «які можуть бути тітушки на території Тернопільщини, вони там просто не виживуть».

Після чого Вались пояснив нардепу звідки беруться «тітушки» та хто їх фінансує і на завершення програми порекомендував перестати вживати психотропні речовини.

Подробиці – у відео:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #добкін, #лабайчук, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: