Столичне комунальне підприємство “Київпастранс” отримало партію нових низькопольних трамваїв підвищеної комфортності. Про це повідомляється на сторінці комунального підприємства в соцмережі Facebook.

“КП “Київпастранс” в черговий раз отримало партію нових низькопольних трамваїв “Електрон T5B64″ підвищеної комфортності зі зниженим рівнем вібрації і шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія. Вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом і місцями для людей з інвалідністю”, – йдеться у публікації.

У свою чергу фахівці підприємства разом із представниками заводу-виробника “Електронтранс” вже завершили все необхідне оформлення рухомого складу і вже почали їх випробування на лінії швидкісного трамвая.



“Крім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати і станції Борщагівської лінії. Погодили всі технічні аспекти, тому в поточному місяці готові презентувати станцію “Генерала Потапова”, в цьому році завершимо реконструкцію і решти станцій за маршрутом “вулиця Старовокзальна” – ст. “Кільцева дорога”, – розповів генеральний директор КП “Київпастранс” Дмитро Левченко. 

Як відомо, минулого року комунальним підприємством було придбано 27 нових і 32 капітально відремонтованих трамваїв. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #трамвай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: