28-річний житель Збаража звернувся у поліцію, розповівши, що його обікрали. Зник ноутбук марки «Lenovo», вартістю більше 5000 гривень. У крадіжці він запідозрив власного брата, з яким проживають в одному будинку. Мій родичами вже тривалий час неприязнь.

Читайте також



В Тернополі обікрали нігерійку
Обікрала крамницю, в якій працювала
У Тернополі намагались обікрасти нежилий будинок

Поліцейські підтвердили припущення чоловіка. Крадій зізнався, що до злочину його підштовхнуло бажання випити. Коштів на це не було, тож молодик скористався моментом, коли старший брат залишив кімнату відчиненою. Поцуплений ноутбук одразу реалізував в ломбард, а виручені кошти витратив на алкоголь.

А в жителя села Колодно під час спільного застілля хтось із присутніх викрав його мобільний телефон. Поліцейські встановили, що до злочину причетна сусідка заявника 1979 року народження, яка в минулому  вже притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки. Крадений телефон вона віддала подрузі, а та його продала.

Обом підозрюваним інкримінують частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка».

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: