Одразу три крадіжки з церков сталося нещодавно у Тернополі. Одна з них – у церкві Пресвятої Трійці по вулиці Чернівецькій. Злодій вночі, розбивши вікно, проник всередину та викрав зі скриньки для пожертв гроші в сумі півтисячі гривень.

До храму Покрови Пресвятої Богородиці, що в Кутківцях, крадій проник шляхом вільного доступу. Зі скрабнички поцупи 3 тисячі гривень. Камери відеоспостереження зафіксували осіб зловмисників, котрі можуть бути причетні до крадіжки. Якщо ви впізнали цю особу, телефонуйте на 102 або в чергову частину Тернопільського відділу поліції: (0352) 27-11-70, 27-11-71, 067 259 15 18.



А в одному з храмів по вулиці 15 Квітня у 32-річної тернополянки викрали мобільний. Жінка залишила без нагляду свою сумочку, а коли повернулася, телефона, вартістю майже 9 тисяч гривень вже не було.

Правоохоронці розшукують злодіїв. А тернополян просять бути уважними, перебуваючи у храмах.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: