Троє працівників Укразалізниці у Тернополі організували незаконний телефонний бізнес

Опубліковано:
3 Квітня, 2018 о 11:13

Троє співробітників дільниці зв’язку Укрзалізниці, використовуючи технічні можливості електронно-обчислювального обладнання підприємства, здійснювали незаконну зміну маршрутів міжнародного телефонного трафіка.

Читайте також



При продажі через Інтернет тернополянин втратив понад 16 тисяч гривень
Тернополянин продавав фотоапарат і втратив 16 тисяч гривень

Організатором був тернополянин. За допомогою неліцензійного програмного забезпечення, він втручався в роботу мереж електрозв’язку та здійснював несанкціоновані дзвінки до абонентів мобільних операторів різних країн світу по тарифах, значно нижчих, ніж ті, що запроваджені ліцензованими операторами мобільного зв’язку. До свого «бізнесу» залучив двох спільників. Протягом декількох місяців вони змінювали оригінальні номери абонентів й видавали міжнародний телефонний трафік за місцеві телефонні розмови просто на робочому місці.

В робочих кабінетах та помешканнях тернополян вилучили комп’ютерну техніку, документи “чорної” бухгалтерії й електронні носії даних. Кримінальне провадження розпочате за частиною 3 статті 28 та частиною 2 статті 361 ККУ. Чоловікам загрожує  позбавлення волі на строк до трьох років з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: