У Тернополі працівниця вишу привласнила 16 одиниць комп’ютерної техніки

Опубліковано:
31 Березня, 2018 о 09:13

Безпрецендентний випадок трапився в одному із Тернопільських вишів. 31-річна жителька Зборівщини, будучи матеріально відповідальною особою, привласнила 16 одиниць комп’ютерної техніки, що належала навчальному закладу, на суму майже 29 тисяч гривень.

Системні блоки та монітори зникли з комп’ютерного класу та аудиторії. Про це керівництво вишу повідомило правоохоронців. Виявилось, що до зникнення техніки причетна співробітниця навчального закладу. Протягом місяця вона потроху крала техніку і здавала її до ломбардів. За крадене виручила майже 16 тисяч гривень, хоча реальна сума збитків становить майже 29 тисяч.



Читайте також

Обікрала крамницю, в якій працювала

Поліцейським жінка пояснила, що на такий неправомірний вчинок вона зважилася через скрутне матеріальне становище. Розповіла, що потрібні були кошти на лікування, однак жодних підтверджуючих документів не надала.

Щодо підозрюваної в якості запобіжного заходу обрано особисте зобов’язання. Кримінальне провадження розпочато  за частинами 1 та 3 статті 191 ККУ – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: