Житель Тернопільщини вкрав в односельчанина бензокосу

Опубліковано:
30 Березня, 2018 о 10:13

Бензокоса марки «Дніпро» зникла із приватного господарства жителя Чортківщини. Хату господар залишив незамкненою, а сам порався на господарстві позаду будинку. Саме в цей час до хати прийшов злодій. Чоловік  звернувся у поліцію із заявою про крадіжку.

Як встановили правоохоронці, крадієм виявився 27-річний односельчанин потерпілого. Молодик раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців. На крадіжку пішов, щоби було за що погуляти. Зловмисник прийшов до сусіда у справі, та помітивши, що хата без нагляду, прихопив із собою косу, вартістю 1800 гривень. Інструмент продав на ринку в райцентрі, а гроші витратив на власні потреби. Крадію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. За даним фактом відкрите кримінальне провадження згідно статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.



За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: