Аферисти видурили у 93-річної бабусі з Чорткова 13 тисяч гривень

Опубліковано:
29 Березня, 2018 о 21:13

Того дня у помешканні старенької жительки Борщова пролунав дзвінок у двері. Двоє невідомих жінок представилися працівниками соціальної служби. Почали розмову з бабусею, а потім розповіли їй про те, що міняють українські гривні на іноземну валюту за вигідним курсом. Пенсіонерка повірила шахрайкам та віддала їм «на обмін» 3500 гривень. Жінки попрощали та й пішли, а бабуся залишилась із сувенірними купюрами замість справжніх грошей. Коли ж старенька зрозуміла, що стала жертвою злочинців, розповіла про це сусідові, а він зателефонував у поліцію.

Читайте також



При продажі через Інтернет тернополянин втратив понад 16 тисяч гривень
Шахраї видурили у тернополянина 39 тисяч гривень

Через деякий час правоохоронці отримали схоже повідомлення. У 93-річної жительки Чорткова  псевдосоціальні працівникам видурили у неї 13000 гривень. За фактом шахрайства поліцейські відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці просять жителів Тернопільщини не впускати до хати підозрілих осіб. Працівники державних установ не будуть приходити до вашої оселі та пропонувати здійснити певні дії з вашими коштами. Ця схема шахраїв, які користуються похилим віком стареньких.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: