40-річна жителька села Іванківці намагалась викрасти продукти харчування з місцевого магазину. До крадіжки залучила ще й свою не повнолітню дочку. Те, як жінка клала в сумки та в кишені харчі, помітив охоронець магазину помітив, як жінка.

Читайте також



Обікрала крамницю, в якій працювала
У Тернополі намагались обікрасти нежилий будинок

Крадійку поприсили пройти до адміністрації магазину. Там на камерах відеоспостереження факт крадіжки підтвердився. Працівники супермаркету натиснули тривожну кнопку і за декілька хвилин на місце події прибув наряд реагування поліції охорони. Опору працівникам поліції жінка не чинила, лише намагалася пояснити, що на протиправне пішла заради доньки. До накрадених продуктів входила ковбаса, соки та продукти дитячого харчування на суму майже 400 гривень.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 КК України – крадіжка. Триває розслідування і відповідно до ще одного кримінального провадження, передбаченого частиною 2 статті 304 ККУ – втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: