На Шумщині зек обікрав сусідів, які допомагали йому з продуктами

Опубліковано:
27 Березня, 2018 о 18:13

У жителя села Жолобки Шумського району з помешкання зникло 400 америнських доларів. У крадіжці він запідозрив свого сусіда , який проживає поруч. Як виявилось, небезпідставно.

34-річний підозрюваний вже відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Нещодавно звільнився з місць позбавлення волі та знаходився під адміннаглядом. Через своє кримінальне минуле чоловік не міг знайти роботи, тож з продуктами допомагали йому сусіди. 



Читайте також

У Тернополі намагались обікрасти нежилий будинок

В суботу 24 березня зловмисник завітав до будинку сусіда, щоби знову взяти трохи харчів. Його зустріла мати заявника. Старенька впустила гостя до хати. Поки господиня поралась по господарству в іншій кімнаті, зек непомітно витяг зі сховку кошти. Тоді поїхав до Кременця та обміняв валюту. Частину грошей встиг використати на власні потреби, решту вилучили працівники поліції.

Зловмисникові загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: