Не затримали: скандал із п’яним главою поліції прийняв несподіваний поворот

Опубліковано:
26 Березня, 2018

У неділю, 25 березня, стало відомо, що на колишнього керівника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника склали протоколи за водіння “з явними ознаками алкогольного сп’яніння” і без відповідних документів, а також за злісну непокору. У той же час поліцейські не стали затримувати порушника. 

Про це повідомила прес-секретар патрульної поліції України Яна Кутова, передає “Громадське”. 

Відзначається, що на екс-поліцейського були складені відразу три протоколи: за порушення статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), за недотримання статті 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) і 130 КУпАП (Керування автомобілем з ознаками алкогольного сп’яніння).

У свою чергу співробітники поліції пояснили звільнення Мельника тим, що він завдав лише “незначні” пошкодження патрульному.

Нагадаємо, що в неділю, 25 березня, екс-главу харківської патрульної поліції Євгена Мельника затримала місцева поліція. Так, у Києві колишній керівник харківських поліцейських перебував у нетверезому стані за кермом автомобіля. 

Варто відзначити, що Мельник проїхав на заборонний сигнал світлофора біля ТРЦ Lavina і намагався сховатися від поліції на автомобілі: гонитва закінчилася аж на вулиці Рубежівській. Після зупинки автомобіля водій знову намагався втекти, але його затримали.

Уточнимо, що екс-глава Харківської патрульки при затриманні почав чинити опір і потім взагалі вдарив поліцейського в обличчя. При цьому проходити тест на місці водій відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. Надавати водійське посвідчення він також не захотів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #київ, #мельник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: