Відомий тернополянин зібрався виправити найбільшу помилку життя

Опубліковано:
11 Березня, 2018 о 22:43

Його образ на сцені легкий, веселий і піднесений, а в звичайному житті артисту більше за все хочеться бути люблячим батьком та чоловіком. За останній час у «Вар’ятів» були гастролі по всій Україні. І з кожним разом вони набирали все більший темп. За час виступів, «Вар’яти» навіть змогли поставити власний рекорд концертів, – пишуть Шокуючі факти.

Але чи так це легко весь час дарувати публіці гарний настрій, бачити як міняються обличчя людей, і при цьому пропускати важливі моменти своєї сім’ї? Адже артисти банально не бачать як ростуть їхні діти. «У 2008-му, коли народився Дмитрик, я не вилазив із гастролів з Камеді, навіть у кризові місяці тої осені.



Потім розривався на 3 телепроекти і 1 на радіо. Я пропустив момент, коли у нас відпав пупчик, коли ми зробили перший крок, коли у нас виліз перший зуб і коли було сказане перше слово.

Я багато чого пропустив, за що себе досі картаю», — зізнався шоумен.

Графік у Притули не змінився, точніше навіть став ще більш напруженим. Але обіцяє: маленька донечка отримає від нього якомога більше уваги та щирої батьківської любові.

«Діти – це найбільша радість у житті. Спостерігати кожен їх крок, кожну емоцію, кожне слово чи посмішку – це крутіше ніж будь-які кар’єрні звершення. І я радий, що Дмитрик, у справі виховання Соломії, моя з дружиною найбільша опора!», — додав він. Знаходити час на найдорожчих людей гуморист потроху вчиться.

Та і привід для цього нещодавно був непоганий: презентація мультфільму «Викрадена принцеса», одну з ролей у якому озвучував Притула: «Обожнюю озвучувати мультики. Якщо дуже старатись, то потім тобі можуть дати два безкоштовних запрошення і ти приходиш на допрем’єрний показ із головним поціновувачем твоїх робіт — Дмитром.

А також це нагода побачитись із старими друзями, обійнятись з Машою, подуркувати з Василем, який зі всіх сил імітував нашого з малим бодігарда. Коротше кажучи, беріть дітей, ходіть на «Викрадену принцесу». Мульт вийшов чудовий, добрий, мій герой Нестор – прекрасний! А головне — це наш український продукт. І за нього не соромно!», — підсумував він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #родина, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: