69-річна тернопільська пенсіонерка поверталася додому пізно ввечері, коли до неї підбіг невідомий, збив її з ніг і відібрав сумочку.

Через два дні той самий крадій напав ще на вдох жінок. На вулиці Симоненка близько шостої години ранку підстеріг 39-річну тернополянку, коли та поспішала на роботу. А через півгодини пограбував 71-річну пенсіонерку на вулиці 15 Квітня. У цих жінок нападник теж відібрав їхні сумочки.



Читайте також

У місті на Тернопільщині орудували п’яні гопники
В Тернополі грабіжник жінці порізав обличчя

Грабіжника правоохоронці невдовіз затримали. Це 38-річний тернопополянин. Частину краденого поліцейським вдалося вилучити, мобільні телефони потерпілих він встиг здати до ломбардів. Сума збитків, яких завдав зловмисник потерпілим, – від 200 до 1,5 тисячі гривень.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 2 статті 186 ККУ. Вирішується питання про обрання зловмисникові міри запобіжного заходу.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: