Лише протягом однієї доби на лінію «102» надійшло два звернення від жителів обласного центру. 23-річний краянин повідомив, що на центральному ринку хтось витягнув гаманець з його наплічника. Там було 750 гривень.

Читайте також



В Тернополі грабіжник жінці порізав обличчя

Ще одна тернополянка обікрали під час проїзду в громадському транспорті. Крадій поцупив її гаманець, збагатившись на 550 гривень.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 185 ККУ – крадіжка. Щоб не стати жертвою кишенькарів поліцейські радять дотримуватись елементарних правил безпеки. Перш за все, будьте уважними та в місцях масового скупчення людей, оскільки саме там найбільше трапляється злочинів. Своєрідним «подарунком» для спритного злодія є відкриті сумки з гаманцями поверх речей, мобільні телефони і кредитки у кишенях брюк або верхнього одягу тощо.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: