Трапилось це серед білого дня. До тернополянки на вулиці підійшла незнайома жінка і представилась співробітником відомої торгової мережі. Жінка почала розповідати, нібито у них триває акція, переможець якої отримає чимало призів, а також велику знижку на покупку ліків в місцевих аптеках. 

Читайте також



В Козівському районі пенсіонера обікрали циганки

За допомогою свого помічника, аферистка розіграла справжню виставу. Співучаник прикинувся перехожим, який випадково почув їхню розмову та підійшов. Чоловік розповів, що акція правді вигідна, бо він сам нещодавно отримав такий подарунок. Тож тернополянка таки погодилася взяти участь у розіграші. Після цього шахрайка попросила краянку підтвердити, що вона має в наявності необхідну суму. А що таких грошей пенсіонерка при собі не мала, тому пішла додому, взяла 2000 доларів США та поклала їх до конверту, який дала аферистці. В нього шахрайка помістила й «акційну картку» та повернула повернула конверт тернополянці. А тоді подякувала потерпілій за «участь в акції» і поспішила піти. Жінка ж повернулася до своєї квартири, щоб покласти назад свої заощадження.

Через декілька годин тернополянка вирішила скористатися отриманою «бонусною карткою». Однак працівники вказаного магазину повідомили, що вперше чують про таку акцію. Пенсіонерка поспішила до свого помешкання та відкрила переданий їй конверт. Проте замість грошей всередині вона виявила лише порізану газету. Жінка звернулась за допомогою до правоохоронців. Шахрайку розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: