В Тернополі затримали серійного крадія телефонів родом із Сумщини

Опубліковано:
27 Лютого, 2018 о 09:13

Злодія впіймали під час чергової спроби поцупити чужий мобільник. Він таки вкрав телефон. Однак поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника. Трапилось це 23 лютого близько 17-ї години.

До працівників роти поліції особливого призначення, котрі патрулювали поблизу залізничного вокзалу, підійшов неповнолітній хлопчик та розповів, що в його мами хтось щойно вкрав  телефон. Невідомий  витягнув з її кишені мобілку біля одного з торгових кіосків на Привокзальному майдані. Жінка описала злодія, тож поліцейські одразу кинулися на його пошуки.



Читайте також

Вкрала дорогі парфуми, щоб перепродати їх на ринку
В Козівському районі пенсіонера обікрали циганки
В Тернополі грабіжник жінці порізав обличчя

Чоловіка, схожого за описом на крадія, правоохоронці помітили біля входу в готель в приміщені залізничного вокзалу. Помітивши поліцейських, чоловік швидко побіг в приміщення. В одному з номерів готелю його таки знайшли, той заховався в туалеті, вимкнувши світло. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час обшуку поліцейські у чоловіка крадений ґаджет не знайшли, однак згодом телефон розшукали за батареєю в коридорі готелю. Саме туди його встиг сховати зловмисник, втікаючи від поліції. Йому нічого не залишалось, як зізнатись у скоєному. Злодієм виявився 34-річний житель міста Конотоп  Сумської області. З’ясувалося, що чоловік в минулому вже неодноразово судимий за майнові злочини. Наприкінці 2016 року звільнився з місць позбавлення волі.   

Наразі доведено причетність чоловіка до скоєння трьох крадіжок мобільних телефонів в обласному центрі. Усе крадене вилучено. Затриманий знаходиться під вартою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: