«Кременецькі медичні раллі – 2018» зібрали і міжнародні команди

Опубліковано:
25 Лютого, 2018 о 08:13

Всеукраїнський зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Кременецькі медичні ралі – 2018» вже вдруге відбувся на Кременеччині.

У тому, що такий захід користується популярністю, свідчить те, що у змаганнях взяли участь 32 команди-учасниці, не лише з України, а й з-закордону. 18 команд представляли різні області України, 6 міжнародних команд прибули з Республіки Польщі, Литви та Ізраїлю. Ще 4 команди були сформовані зі студентів вищих навчальних закладів, 2 – з приватних клінік, а також була представлена команда шпиталю прикордонників зі Львова та збірна медичних закладів силових структур.



Читайте також

Ігор Гуда: Учасники «Ігор героїв» мотивують і нагадують, що не можна опускати руки
У центрі Тернополя горів підвал багатоповерхівки (Фото)

Управління ДСНС України у Тернопільській області виступили співорганізаторами змагань. Вони проходили у два їх етапи: ліквідація наслідків ДТП та ліквідація наслідків негоди. Також кременецькі рятувальники розгорнули пункт обігріву, в якому учасники змагань та глядачі могли зігрітися, випивши гарячих напоїв.

Мета – змагань не стільки обрати кращого, скільки спільні навчання представників різних служб цивільного захисту –  фахівців ДСНС, Національної поліції, медиків, – як діяти під час виникнення різних надзвичайних подій. Адже лише професійна співпраця цих служб допоможе звести до мінімуму матеріальні та людські втрати у випадку нещастя.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: