У перемог є своя історія

Опубліковано:
16 Лютого, 2018

Колектив дитячого навчального закладу  №1 «Золота рибка» міста Чорткова, який очолює відома поетеса, громадська діячка Раїса Обшарська гордиться досягненнями останніх років. За сумлінну працю, педагогічний пошук і сучасні новації у вихованні дітей-дошкільнят заклад уже давно здобув репутацію престижного.

А нещодавно це визнали і на всеукраїнському рівні. Колектив взяв участь у конкурсі Всеукраїнської громадської організації «Наукове гуманітарне товариство», що проходив у місті Києві і переміг, отримавши перше рейтингове місце серед сотні кращих закладів подібного типу. Чортківські вихователі здобули перемогу у лайт-конкурсі «Краще оздоблення актової зали» дитячих навчальних закладів». Насправді  актова зала є дійсно дуже красивою, адже кожна її стіна оформлена відповідно до чотирьох пір року, а на стелі – зображено велике сонце. І діти, і батьки в захваті від такої краси.

Приніс хороші новини і початок нового, 2018 року. Київське видавництво «Шкільний світ» за результатами минулорічного конкурсу «Освітній Оскар – 2017» нагородило Раїсу Обшарську грамотою лауреата за розробку  сучасних новацій у системі виховання малюків.

– Ми часто вивчаємо нові методи виховання, розробляємо якісь свої новації для роботи з малюками, запозичуємо досвід у країнах Європи, – розповідає Раїса Обшарська. – чесно кажучи, взявши участь у конкурсі, я навіть не сподівалась на перемогу, тому така новина є приємною несподіванкою для мене і колективу. Наша перемога зобов’язує до пошуків і самовдосконалення, до ще пліднішої роботи. То ми не зупиняємося, і продовжуємо йти далі до нових визнань.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обшарська, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: