Протягом року у Тернополі проектом «Шлюб за добу» скористалися більше 30 учасників бойових дій

Опубліковано:
15 Лютого, 2018 о 16:43

У Тернополі відбулася урочиста державна реєстрація шлюбу семи пар – учасників проекту «Шлюб за добу». Привітав їх з цією подією міський голова Сергій Надал.

«Проект «Шлюб за добу» допомагає будувати міцну родину, а міцна родина – це міцна громада та нація! – наголошує очільник Тернополя. – За минулий рік цим сервісом скористалося більше 500 закоханих пар, а сьогодні ми бажаємо щасливого сімейного щастя семи парам молодят».



null

Особливе значення ця послуга має для учасників АТО. Відтак, протягом року у Тернополі проектом «Шлюб за добу» скористалися більше 30 учасників бойових дій.

Нагадаємо, «Шлюб за добу» – це проект, який з лютого 2017 року проводиться Тернопільською міською радою спільно з Міністерством юстиції України в особі Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області та надає можливість зареєструвати шлюб за 24 години.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлюб
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: