На Тернопільщині судитимуть підлітків, котрі викрали й побили восьмикласника

Опубліковано:
11 Лютого, 2018 о 19:13

Четверо школярів віком від 12 до 16 років, та їхній 19-літній приятель викрали восьмикласника, котрий заборгував їм, за неофіційними даними, 15 гривень. Бідоласі натягнули на голову два поліетиленові пакети, обмотали тіло скотчем й закинули до багажника авто на литовській реєстрації. Боржника відвезли на закинуту територію тракторної бригади, добряче віддубасили, а відтак – направили на нього предмет, схожий на пістолет, та кілька разів натиснули на спусковий гачок. Усе фільмували на мобільний телефон… 

Правоохоронці спрацювали оперативно. Хуліганів упіймали. Все, що відбулось того дня, крок за кроком було встановлено під час досудового розслідування. І, як повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області,  Заліщицьким відділом Чортківської місцевої прокуратури вже скеровано до суду кримінальне провадження за ч.2, ч. 4 ст. 296 ( хуліганство вчинене групою осіб, із застосуванням предметів заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 146 КК України – (незаконне позбавлення волі малолітнього) .



Вказана стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від 4 до 5 років. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викрадення, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школяр
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: