З понеділка у Тернополі закривають школи на карантин

Опубліковано:
9 Лютого, 2018 о 11:13

У тернопільських школах призупиняють навчання. Відповідне рішення прийняли 8 лютого під час засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій.

За висновками комісії було прийнято рішення призупинити навчання з 10 до 17 лютого у всіх загальноосвітніх школах, спортивних, мистецьких школах та інших закладах позашкільної освіти.



Зі слів начальника управління освіти та науки Ольги Похиляк, на сьогодні вже п’ять шкіл закриті через підвищення рівня захворювання учнів на ГРВІ і надалі спостерігається тенденція до збільшення кількості хворих.

У дошкільних навчальних закладах навчання триватиме. Проте кожного ранку будуть проводитися огляди дітей у цих установах медичними працівниками.

Окрім того, комісія зобов’язала у місцях масового скупчення людей ввести масковий режим, зокрема, у медичних закладах, а також посилити дезінфекцію транспортних засобів і приміщень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: