Помер співзасновник інтернету Джон Перрі Барлоу

Опубліковано:
8 Лютого, 2018 о 16:00

У США помер один із засновників сучасного інтернету, засновник Electronic Frontier Foundation Джон Перрі Барлоу, передає Ukr.Media. Про це повідомляється на сайті фонду.

З розбитим серцем ми повинні повідомити, що засновник EFF, далекоглядний і постійно надихав нас Джон Перрі Барлоу мирно помер у сні сьогодні вранці. Він назавжди залишиться невід’ємною частиною EFF, — сказано в повідомленні.



У 1990 році Джон Перрі Барлоу спільно з Джоном Гілмором і Мітчеллом Капюшоном заснував EFF з метою захисту прав і громадянських свобод користувачів інтернету. Він був одним з тих, хто хотів зробити інтернет доступним абсолютно для всіх людей.

Крім того, Барлоу був членом Центру Беркмана для Інтернету і спільноти при Гарвардській школі права і Diamond Management & Technology Consultants, а також членом міжнародної академії цифрових мистецтв і науки.

Основні сегменти інтернету, які ми зараз використовуємо, існують саме завдяки Барлоу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барлоу, #інтернет, #смерть
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: