Там водій автомобіля «Mercedes-Sprinter» не врахував дорожньої ситуації, не вибрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу. Після цього бус врізався в «Mitsubishi», за кермом якого був житель Луцька. Водій та пасажир цієї автівки отримали травми.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилася в селі Мшанець Теребовлянського району на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Там водій «Citroen Berlingo» також не обрав безпечної швидкості, проігнорував погіршення погодних умов і виїхав на зустрічну смугу, якою в цей час рухався «Chevrolet Lacetti». Як наслідок, в однієї з пасажирок – закрита травма та забої грудної клітки і переломи ребер ,в іншої – забійні рани.



Читайте також

У Тернополі вантажівка розчавила автомобіль (Фото)
В Заліщицькому районі перекинувся ВАЗ

Того ж дня вселі Підгороднє Тернопільського району водій «Toyota Avensis» здійснюючи обгін, виїхав на сусідню смугу і врізався в вантажівку «MAN». Іномарку відкинуло знову і вона вдарилася ще й в автомобіль «Mercedes Vito». Після потрійної ДТП до лікарні із політравмами, закритою черепно-мозковою травмою, закритим переломом стегнової кістки, рваними ранами обличчя потрапив кермувальник «Toyota Avensis».  Постраждав і пасажир цієї ж автівки. У потерпілого – забої, переломи та травматичний шок.

По усіх автопригодах триває слідство – у кожного водія, причетного до аварій, взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Загалом в області лише за суботу, 3 лютого трапилось 5 аварій, в яких постраждало восьмеро людей. Причини – порушення правил їзди, а саме – виїзд на смугу зустрічного руху. Правоохоронці звертаються до всіх учасників дорожнього руху бути обережними, не нехтувати правилами та зважати на погодні умови.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: