Жителька села Великі Дедеркали Шумського району стала жертвою шахраїв. Вона власноруч перерахувала невідомим 30 тисяч гривень з банківської картки. Про існування такої суми на її рахунку жінка навіть не знала. Раніше вона потрапила в аварію, однак мала оформлену страхівку. Тож наприкінці грудня їй нарахували виплати. Проте жодних сповіщень від страхової компанії жінка не отримувала. Смс, яку отримала жінка, що з її рахунку хтось зняв гроші, привела її в шок. Потерпіла зрозуміла, що стала жертвою шахраїв та звернулась у поліцію.

Читайте також

Мешканець Тернопільщини добровільно поповнив рахунок афериста майже на 33000 гривень

Правоохоронцям розповіла, що 31 січня близько 15:00 до неї зателефонувала чоловік і представився працівником фінустанови. Жінка каже, що невідомий знав номер її особистого рахунку, оскільки називав його, а вона звірялася. Потім почали надходити смс-повідомлення та інші рекомендації, що за чим натискати і що вводити. В результаті зникли гроші. Афериста правоохоронці розшукують.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: