Мертвою свою бабусю застав житель села Потутори Шумського району. Він помітив кров в кімнаті, тож одразу зателефонував у поліцію. Повідомив правоохоронцям і про те, що зникла його матір.

Те, що пенсіонерка 1930 року народження померла насильницькою смертю, підтвердив криміналіст. Загибла впродовж трьох років не ставала з ліжка через травму ноги. Попередня версія смерті – удар тупим предметом. Матір заявника правоохоронці знайшли у підсобному приміщенні на тому ж обійсті. Загибла була з відкритою черепно-мозковою травмою –  1955 року народження,



Син загиблої розповів, що останню добу з родичами не було зв’язку і тому він вирішив приїхати та перевірити чи все гаразд. Чоловік заявив, що у скоєному підозрює свого родича, який останнім часом поводився дивно.

Читайте також

На Теребовлянщині дівчина загинула, катаючись на санках
Деталі загадкової смерті вагітної жінки на Тернопільщині

Шукали вбивцю працівники Шумського, Кременецького та Лановецького відділень поліції, а також спецпідрозділ “Корд”. Орієнтування отримали правоохоронці сусідніх областей. Перевірявся транспорт на в’їздах з райцентру, а також залізничні та автовокзали. Підозрюаного розшукали в закинутій сільській хаті. При попередньому огляді на його одязі криміналісти виявили сліди крові. За однією з версій, родичку він вдарив один раз обухом сокири, а от тітку вдарив кілька разів по голові, а після того, як вона перестала подавати ознак життя, заніс тіло у хлів, взяв продукти харчування та пішов до сусідів випивати.

Що спровокувало чоловіка на такий вчинок – поки невідомо. Підозрюваному 29 років, він зловживав спиртними напоями, а також проходить службу за контрактом в Збройних Силах України в сусідній області. В село приїхав у відпустку. Слідство у справі триває. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: