Архієпископ Нестор благословив бійців роти «Тернопіль» перед відправкою на Схід

Опубліковано:
28 Січня, 2018 о 18:13

У зону проведення антитерористичної операції 24 січня відбули поліцейські роти особливого призначення «Тернопіль». У далеку дорогу й на нелегку службу тернопільських поліцейських благословив архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, якого супроводжував економ єпархії прот. Руслан Притула, – пише Тернопільська єпархія УПЦ КП.

Як повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в області, новачків серед бійців немає, хлопці знають свою роботу і професійно її виконуватимуть. Проводжаючи правоохоронців на Схід, начальник управління полковник поліції Олександр Богомол попросив їх берегти один одного, зважати на власну безпеку, адже позиції, на яких поліцейські нестимуть службу, небезпечні – вимагають уважності та дисципліни.



Звертаючись до бійців, владика Нестор наголосив на важливості стати на захист Вітчизни проти російського агресора, попросив Божої опіки, благословення, захисту для солдатів та щасливого повернення додому. Він побажав бійцям добре відслужити, в гарному настрої та в повному складі повернутись на Тернопільщину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #військовий, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: