Жителів Тернопілля запрошують взяти участь в конкурсі на участь в Українській школі політичних студій

Опубліковано:
26 Січня, 2018 о 13:13

До кінця січня триватиме реєстрація учасників конкурсу на участь у програмі Української школи політичних студій. Це однин із найуспішніших мережево-освітніх проектів України, який проводять уже 12 років і за цей час проект об’єднав більше 400 представників успішної молоді з різних сфер – держслужбовців, юристів, бізнесменів, науковців, політиків, журналістів, представників творчих професій і громадських діячів. 

Слухачі УШПС під час навчання матимуть можливість взяти участь у  трьох національних сесіях, які пройдуть в Києві, Одесі, Львові, а також у  щорічній Конференції УШПС у Києві. Найактивніші учасники школи матимуть можливість долучитися до Всесвітнього Форуму за Демократію у Раді Європи у Страсбурзі та Франції. 



 До участі у конкурсі запрошуються кандидати, які:

– мають значні професійні досягнення у сфері політичної, громадської, творчої, наукової та підприємницької діяльності, журналістики, політики, юриспруденції;

– займають активну громадянську позицію та здатні застосовувати отримані знання у своїй повсякденній діяльності;

– є громадянами України віком до 40 років, які мають вищу освіту; якщо Ваш вік виходить за рамки вимог, ми заохочуємо Вас подаватись в будь-якому випадку;

– знання іноземних мов є додатковою перевагою.

Дізнатися про умови вступу та заповнити анкету можна тут

Відбір учасників проводитимуть двома етапами:

Етап I: Заповнення заявки на участь у Щорічній програмі Української школи політичних студій

– Заповнення заявки має відбуватись до визначеного терміну. Документи, надіслані після вказаного терміну, не розглядаються.

– Заявка складається з двох частин: особиста інформація та віртуальне інтерв’ю.

– Усім кандидатам буде надіслано підтвердження про отримання заявки протягом трьох робочих днів.

Етап ІІ: Співбесіда (за додаткової потреби)

– До визначеного терміну будуть відібрані кандидати, які відповідають критеріям учасника УШПС. Для з’ясування додаткових деталей успішним кандидатам може бути призначена співбесіда. Співбесіда проводиться телефоном експертами УШПС. Кандидати, яким призначили співбесіду, мають однакові шанси на вступ порівняно з кандидатами, з якими співбесіда не проводилася.

– На підставі результатів конкурсу буде відібрано учасників Української школи політичних студій і сформовано резерв.

Інформація, яку Ви зазначаєте у заявці, є конфіденційною та не підлягає поширенню. Розгляд аплікаційних форм здійснюється послідовно й неупереджено членами Відбіркової комісії з компетентних представників основних цільових груп Школи. Рішення Комісії є колегіальним. УШПС залишає за собою право не надавати пояснень щодо рішень, прийнятих членами Комісії.

Результати конкурсу оголосять до 26 лютого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: