Із зоомагазину злодій виніс ошийники, повідки і корм для тварин

Опубліковано:
26 Січня, 2018 о 10:13

35-річний тернополянин обікрав зоомагаин, що на ринку «Оріон» у Тернополі. З крамниці злодій виніс товару на 20 тисяч гривень, а саме ошийники, повідки і навіть корм для тварин. Власниця магазину не одразу заявила на крадія у поліцію, а вирішила самостійно його розшукати.

Читайте також



Обікрав магазин, в якому працює дружина
Бабця викликала поліцейських, бо онук обікрав її

Про те, що її товаром торгує невідомий, одного дня повідомили жінці працівники ринку. Вона заявила на торговця в поліцію. Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетний знайомий продавця. Його невдовзі затримали. Виявилось, що чоловік постійно краде і тим заробляє собі на прожиття. В минулому він вже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. І зараз в суді слухається кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння майном, в якому він – головний підозрюваний. Та це не зупинило зловмисника від крадіжки. Йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: