Від рук шахраїв потерпів 45-річний мешканець села Старий Збараж. До нього зателефонував невідомий і представився співробітником служби безпеки банку. Чоловік повідомив, що кошти клієнта в небезпеці, бо їх нібито намагалися зняти. Крім цього, аферист ще й вигадав історію, що аби вберегти кошти, їх необхідно перенести на спеціально створеий для нього рахунок.

Читайте також



Шахрай обдурив тернополянку на тисячу гривень
Попросив телефон, щоб подзвонити, і втік

Чоловік повірив незнайомцеві і за підказками шахрая зняв готівку в банкоматі, а потім за допомогою терміналу перевів 32 500 гривень на невідомий рахунок. Те, що його обдурили, потерпілий збагнув лише наступного дня. Ні номера рахунку, ані кодів доступу до нього він не знав. Довелося телефонувати поліцейським. Афериста розшукують. 

Правоохоронці вкотре наголошують: не повідомляйте номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS. Якщо дзвонять і уточнюють ці дані, знайте: це спроба шахрайства.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: