Школярі однієї зі шкіл Тернополя «проінспектували» патрульних в управлінні

Опубліковано:
24 Січня, 2018 о 18:35

Сьогодні, 24 січня, до Патрульної поліції Тернопільської області завітали учні приватної школи ThinkGlobal. Діти мали нагоду на власні очі побачити як проходять робочі будні вартових порядку. Надзвичайне захоплення в школярів викликала можливість приміряти справжні обладунки поліцейських. Опісля провели профілактичну бесіду на тему безпеки руху та особистої безпеки.

Інспектор зв’язків з громадськістю Олександра М’ялковська наголосила, аби діти не спілкувались з незнайомцями, були обережними та слухняними, носили на одязі в темну пору доби світловідбиваючі предмети. Особлива увага – на власній безпеці, про що необхідно щодня розмовляти з батьками.



Наприкінці екскурсії, діти завітали до кабінету начальника, котрого засипали різними запитаннями.
– Такі екскурсії стануть для нас традиційними, – резюмував Богдан Шевчук. – Можливо, хтось з учнів в майбутньою професією, яка буде пов’язана з охороною порядку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа. інспектор
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: