На Борщівщині у неповнолітнього хулігани відібрали срібний хрестик та змусили заплатити їхній борг

Опубліковано:
11 Січня, 2018 о 09:43

Двоє жителів села Окопи Борщівського району 1986 та 1995 років народження пограбували неповнолітнього ще влітку минулого року. Про те, що сталося, 14-річний підліток мовчав аж досі. Лише коли бабуся почала допитуватися, куди ж подівся срібний хрестик, який вона подарувала, хлопчина зізнався, що його в нього відібрали.

Читайте також



Житель Тернопільщини побив батька своєї подруги
На Тернопільщині чоловік побив жінку до смерті

Школяр розповів, що зловмисники перестріли його на сходах сільської крамниці і почали вимагати, щоб той повернув за них борг – 500 гривень, мовляв, твоя мама приїхала з-за кордону, тож гроші в тебе є. Спершу хлопець на вимагання парубків не погоджувався. Тож вони  змусили його зняти з ланцюжка срібну прикрасу, пообіцявши повернути, якщо неповнолітній занесе до крамниці заборговані ними гроші. Наступного дня хлопчина таки віддав половину боргу, а де взяти решту – не знав, тож назад хрестика не отримав.

Зловмисники у скоєному зізналися. Кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #грабіж, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: