4 грудня близько другої години ночі під час патрулювання Підволочиська поліцейські помітили в центрі міста біля ялинки нетверезого молодика, який вів себе агресивно.

Читайте також



Житель Тернопільщини побив батька своєї подруги
На Тернопільщині чоловік побив жінку до смерті

Не змінив своєї поведінки чоловік і тоді, коли йому на це звернули увагу поліцейські і почав погрожувати фізичною розправою. За появу в громадському місці в нетверезому стані зловмисника було притягнуто до адміністративної відповідальності за   частиною 1 статті 178 КУАП. Проте на цьому пригоди п’яного парубка не закінчились. Він прийшов буянити до адміністративного приміщення поліції. Помітивши авто патрульної поліції, почав перешкоджати руху транспорту. На зауваження поліцейських не реагував, а на одного з них – старшого лейтенанта – взагалі накинувся з кулаками. В інспектора патрульної поліції медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій голови. Від госпіталізації він відмовився.

Кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 ККУ – умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Дебошира помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. До слова, в минулому молодик вже мав проблеми із законом через майнові злочини.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: