Тернополянин думав, що знайшов собі нового друга, а виявилось, що довірився звичайному крадієві. Барсетку, а разом з нею 10 євро, 130 гривень, два мобільних телефонии, викрав донеччанин у жителя обласного центру.

Чоловіки познайомилися в електричці Львів-Тернопіль. Обоє вийшли в обласному центрі і місцевий житель запропонував новому знайомому провести екскурсію містом. Не обійшлося без випивки. Житель Донецької області вигадав історію про те, що його обікрали в Львові, тож тернополянин за свої кошти купив спиртне та закуску. Розпивати пішли у парк Топільче.



Читайте також

Через власну необережність мешканець Тернопільщини втратив кругленьку суму гривень

Тернополянин швидко захмелів і заснув, а його “товариш” довго не думаючи зняв з нього барсетку та пішов. З сумки забрав лише гаманець з грошима та телефони. Прокинувшись, чоловік зрозумів, хто його обікрав. Звернувся в поліцію та зміг детально описати злодія, завдяки чому його розшукали менш, ніж за чотири години. Піймали крадія на залізничному вокзалі. Чоловік у скоєному зізнався. Повернув мобільний та частину грошей. Каже, що планував за виручені кошти добратися додому. Поліцейські також з’ясували, що підозрюваний працює шахтарем. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до статті 185 частина 1 ККУ.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: