Майже 200 дітей зі сходу України святкуватимуть Різдво на Тернопільщині

Опубліковано:
4 Січня, 2018 о 15:13

Майже 200 дітей зі сходу України святкуватимуть Різдво на Тернопільщині. До нашої області уже прибули хлопці та дівчата із міста Рубіжне Луганської області, вони перебуватимуть на Тернопіллі до 7 січня, їх прийматимуть у Монастириському районі. 4 січня Тернопільщина прийматиме близько сотні дітей з кількох районів Донеччини. Зокрема, 50 із них гостюватимуть у Бучацькому районі і по 25 дітей – у Чортківському та Підволочиському районах. Перебуватимуть вони в області до 10 січня. І уже 5 січня до Тернополя приїдуть 24 хлопців і дівчат із Сєвєродонецька, вони відзначатимуть свята у Заліщицькому районі та Чорткові. Працівники місцевих навчальних закладів організують для гостей розважальну програму.

Дітей зі сходу запросили на Тернопільщину для того, щоб вони змогли побачити давні різдвяні звичаї і традиції, які найкраще збереглися на західній Україні та щоб єднати людей з різних куточків країни. Про це повідомляють в Тернопільській обласній державній адміністрації.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #схід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: