На щастя, правоохоронцям вдалось розшукати всіх неповнолітніх. 80 відсотків зниклих дітей – це підлітки у віці 13-17 років, які йдуть з дому. Адже підлітковий вік – кризовий, дитина болісно сприймає зауваження дорослих, часто їй важко зрозуміти чого від неї вимагають. Причина одного з таких випадків – зникнення тернопільського школяра, який пішов з дому 29 грудня, – непорозуміння з бабусею. Та насварила онука за те, що отримав погану оцінку, от він і вирішив піти з дому. Дитину вдалося швидко розшукати – він прямував на Львівщину, де мешкає його батько.

Читайте також



Для тернополян стала доступною інтерактивна карта позашкільних закладів

У випадку зникнення дитини співробітники поліції радять батькам не панікувати. Спершу варто якнайшвидше з’ясувати, чи дійсно дитина зникла, пошукати її вдома, у школі, в сусідів, зателефонувати друзям дитини або батькам друзів. Без зволікань повідомити про зникнення на номер 102, не чекаючи три доби, як дехто вважає. Що раніше надійде заява, то більше шансів знайти дитину.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: