І знову ДТП в Білій. 2 січня о 18:43 на автодорозі Броди-Тернопіль водій маршрутного автобуса №8 марки “Богдан” збив пішохода. Невідомий переходив проїжджу частину дороги за межами пішохдного переходу.

Читайте також



Священика, який п’яним збив трьох дітей, звільнили від кримінальної відповідальності

Із травматичним шоком, політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, церебральною комою і тупою травмою живота у реанімаційне відділення потерпілого доставила швидка. Водій маршрутки каже, що чоловік, якого він переїхав, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він стверджує, що їхав центральною частиною дороги, оскільки узбіччя не освітлюється, а перехожий вискочив нізвідки. «Якби він перебігав дорогу, я б помітив. … Може він з горбка спускався, може просто пішов “юзом” на автобус. Права фара добре узбіччя зачіпає, але чоловік лише промайнув, –  і одразу удар. Я вийшов подивитися, що сталося, побачив потерпілого й одразу викликав швидку.

Кермувальник розповідає, що швидкість руху автобуса була приблизно 40 кілометрів на годину, бо вже під’їжджав до зупинки. Обставини автопригоди встановить слідство.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: