На Бучаччині автомобіль AUDI A6 зіткнувся з іномаркою SCHEVROLET LACETTI, яка була припаркована на узбіччі з протилежного боку дороги.

В результаті удару один на місці автопригоди загинув один з пасажирів AUDI – чоловік 1991 року народження. До реанімації потрапив водій іномарки, а іншого пасажира госпіталізували в травматологічне відділення. Причину ДТП встановлять слідчі. 



Читайте також

На Львівщині перекинувся автобус, у якому тернопільські заробітчани поверталися з Польщі

31 грудня близько 18:51 під колесами автомобіля Skoda Fabia опинився чоловік, 1963 року народження. Водій каже, що не помітив чоловіка, який лежав на дорозі. Потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною тім’яної ділянки голови.

Ще одна аварія трпилась у перший день нового року на зустрічному роз’їзді в центрі села Чернилів-Руський Тернопільського району. Там не розминулися автомобілі BMW та Mazda 325. Можливо, водії не дотримувалися безпечної дистанції, що спровокувало зіткнення. Один з водіїв потрапив до лікарні. В обох кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: