Тернополян просять «здавати» п’яних водіїв

Опубліковано:
30 Грудня, 2017 о 20:13

Тільки минулими вихідними у Тернополі патрульні поліцейські склали 13 протоколів, які керували автомобілем у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Двоє водіїв з цієї кількості були за кермом під дією наркотиків. Поліцейські б’ють на сполох, закликаючи громадськість разом виявляти нетверезих водіїв, – пише За Збручем.

Алкогольне та наркотичне сп’яніння – основна причина ДТП на дорогах, – розповідають у патрульній поліції міста Тернополя. Незважаючи на великі штрафи, кількість випадків керування автомобілем у нетверезому стані не зменшується, а швидше навпаки.



Читайте також

Тернополяни пропонують створити службу, яка контролюватиме стан маршруток та роботу водіїв
У тернопільського водія алкоголь в крові перевищує у 6 разів

«Нетверезий водій – це серйозна загроза безпечному руху транспортних засобів. Які причини? У нетверезих кермувальників спостерігається порушення координації рухів, погіршення відчуття рівноваги, втрата орієнтації в просторі, зниження пам’яті та уваги, а також зниження реакції. Загалом алкоголь погіршує здатність діяти під час дорожнього руху, послаблює здатність оцінки ситуації. Тому ми наголошуємо перед Новорічно-Різдвяними святами: не нехтуйте своєю безпекою та безпекою інших. У жителів краю просимо співпраці у виявленні нетверезих водіїв», – відзначив начальник відділу груп реагування Патрульної поліції ГУ НП в Тернопільській області Ігор Кучер.

До слова, у період свят поліцейські посилено стежитимуть за тверезістю водіїв. Порушників чекають штрафи до сорока тисяч гривень

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #водій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: