Команда Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту перемогла у Відкритому Кубку області з кікбоксінгу

Опубліковано:
30 Грудня, 2017 о 12:13

В Тернополі у «Палаці спорту» провели Відкритий Кубок області з кікбоксінгу за версією ІСКА серед юнаків, старших юнаків, юніорів та дорослих. Змагання тривали 2 дні. Організували Кубок управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА, представництво громадської організації «Федерація кікбоксингу України «ІСКА» в Тернопільській області» та Федерація аматорського боксу і кікбоксингу Тернопільської області. Долучилися до турніру понад 70 спортсменів із 6 команд з Тернополя, Кременця та Заліщиків.

Читайте також



Тернопільські спортсмени привезли 7 нагород з Міжнародного турніру з греко-римської боротьби

Перемогу виборола команда «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту» (директор Олександр Куриляк) – СК «Тернопіль», спортсмени якої здобули 14 золотих, 8 срібних, 9 бронзових медалей. Другу сходинку посів спорклуб «Поєдинок», який виборов 8 золотих, 6 срібних, 2 бронзових медалей. Третю позицію посіла Федерація кікбоксерів Тернопільщини – у цієї команди 7 золотих, 2 срібних медалей. Четверте місце – у спортклубу «Спарта» із міста Заліщики, команда здобула  2 золотих, 1 срібна, 1 бронзова медаль. На п’ятому місці – команда Кременецької федерації кікбоксингу – отримала 2 золотих, 1 срібна медаль.

Команди, які вибороли три призових місця – нагородили кубками.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: