Злодій поцупив скриньку для пожертв в одному з храмів Тернополя

Опубліковано:
30 Грудня, 2017 о 09:13

Не зупинили крадія навіть вмонтовані у храмі камери відеоспостереження. Крадіжка сталасясеред білого дня, коли в приміщенні нікого не було. Про те, невідомий пошкодив дверцята скриньки та забрав звідти гроші, які кидали прихожани,  правоохоронцям повідомив настоятель церкви.

Читайте також



На Тернополян полюють кишенькарі
Поцупив братовий ноутбук, залишивши записку

Поліцейські одразу почали відпрацьовувати авто- та залізничний вокзали. Ймовірного підозрюваного помітили на залізничному вокзалі та доправили до Тернопільського відділу поліції. Під час розмови стало відомо, що затриманий чоловік – 30-річний уродженець Житомирської області, 1987 року народження. Чоловік поводився спокійно і одразу визнав причетнійсть до крадіжки. Крадені гроші витратив на власні потреби. Також розповів, що у пошуках підробітків їздить по різних областях, має дружину та малолітню дитину, але з ними не живе. В Тернополі перебував три дні. На вокзалі він збирався ночувати, бо прямував на Львівщину.

Крадію загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: