Марія Кручова з Тернопільщини виборола «срібло» на Чемпіонаті України з біатлону

Опубліковано:
28 Грудня, 2017 о 15:43

Чемпіонаті України з біатлону пройшов у Яворові Львівської області. Піл час змагань Марія Кручова з Тернопільщини виборола срібну медаль. Спортсменка посіла друге місце в гонці переслідування серед жінок, вона єдина під час четвертого вогневого рубежу змогла виконати усі завдання без промахів.

Спортсмен з Тернопільщини Віталій Труш теж показав судову майстерність – отримав перемогу у гонці переслідування серед чоловіків, допустивши 7 помилок. З такою ж кількістю промахів “срібло” вибров Богдан Цимбал, “бронзу” отримав Максим Івко, який не зміг закрити 5 мішеней. 6-те місце дісталося ще одному біатлоністу з Тернопільщини – Назарію Цебринському.
Відмінні результати показала Олександра Меркушина – молодша сестра відомої біатлоністки з Тернопілля Анастасії Меркушини. Вона здобула перемогу серед молодших дівчат у гонці переслідування.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #кручова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: