Зваблива журналістка шоу «Страсті по Ревізору» Олена Філонова зробила подарунок меру Тернополя (Відео)

Опубліковано:
28 Грудня, 2017 о 11:43
Відома блондинка, телеведуча Олена Філонова вирішила провести нагородження мерів. Протягом року дівчина їздила по Україні та “полювала” на них. В одну із номінації потрапив міський голова Тернополя Сергій Надал, – пишуть Тернополяни.

Відбулося нагородження у 12-тому випуску програми “Страсті по Ревізору”. Олена Філонова, як відома “любительниця” мерів, роздавала їм статуетки з різними написами: “Шкода, що одружений”, “Митець року”, “Маскувальник року”. Тернопільський мер переміг у номінації “І оком не моргнувши”. 



– На моїй пам’яті ви – найстриманіший мер. Я одягла таке відверте та сексуальне вбрання, а ви хоч якось не відреагували. А ще ви пообіцяли мені приїхати і не приїхали, навіть оком не моргнули. Тому тримайте таку статуетку, – прокоментувала Філонова.

Сергій Надал прийняв нагороду та подякував “Ревізору”:

– Якість завжди була основою кожної доброї роботи в будь-якій сфері: чи то громадське харчування, чи туризм, чи, навіть, місцеве самоврядування. Така добра конструктивна критика, зворотній зв’язок з людьми, добра порада – це основа будь-якої ефективної та якісної роботи. Тому хочу подякувати за те, що ви робите. 

Детальніше дивіться у сюжеті. Нагородження мерів з 1:35:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: