На дорозі Доманово-Коваль-Чернівці-Тереблече загинули люди

Опубліковано:
27 Грудня, 2017 о 18:13

Аварія трапилась поблизу села Івашківці Збаразького району 25 грудня о 23:37. Під колесами автомобіля MAN на автодорозі Доманове-Коваль-Чернівці-Тереблече опинився житель Тернополя 1961 року народження. Чоловік вийшов на проїжджу частину дороги, коли на нього наїхавло авто. Водій вантажівки каже, що пішоход був у темному одязі, а траса, хоч і вважається міжнародного значення і постійним рухом транспорту, не освітлюється.

Свідками автопригоди були кермувальник та пасажири з Renault Trafic. Вони зупинилися, викликали поліцію та швидку. Дорогою руховся Mercedes Sprinter. Водій не побачив, що територія обгороджена через ДТП та зіткнувся Renault Trafic, що стояла на узбіччі перед автомобілем MAN. В ньому перебував один з працівників поліції та опитував свідків. Неподалік місце аварії саме оглядала слідча.



Читайте також

ДТП на Злуки призвело до ускладнення руху автомобілів
Священика, який п’яним збив трьох дітей, звільнили від кримінальної відповідальності

Від удару Renault за інерцією почав рухатися вперед, збив поліцейську і врізався у службове авто ВАЗ-2107. В результаті аварії постраждали пасажири буса. Зокрема, чоловік 1989 року народження, який сидів у салоні на момент ДТП, помер в кареті швидкої допомоги. Ще трьох потерпілих, серед яких неповнолітня дівчинка, доправили до лікарні із забоями та переломами.  

Крім цього, постраждали і правоохоронці. Слідчу бригада швидкої доправила в реанімаційне відділення. У жінки політравма, струс, закритий та відкритий переломи стегнової кістки. В іншого правоохоронця забої.   

У поліції кажуть, що в Mercedes Sprinter спрацювала подушка безпеки. Водій буса втік, залишивши транспорт непоадік місця ДТП. Проте його особу правоохоронці оепративно встановили і вже через три години його знайшли. Вирішується питання про оголошення йому підозри.

Долю і водія автомобіля MAN і кермувальника Mercedes Sprinter вирішуватиме суд. Триває слідство.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: