Відомий комік, учасник команди «VIP Тернопіль» Тарас Стадницький був змушений лягти на операційний стіл, аби виправити проблеми, які у нього виникли із серцем, – повідомляє Терен.

Гуморист розповідає, що проблеми із серцем були вроджені, однак довгий час лікарі не надавали цьому значення, оскільки патологія була незначна. Однак цієї осені ситуація змінилася.

Настав той час, коли тєгнути вже не було куди. відзняли другий сезон «Галіції», відіграли фінал Тернопільської ліги сміху – і я зразу чухнув на Київ. і, якщо чесно, то шось не дуже поняв як і що відбулося. неділя, 10 грудня – оформився, підготовка до операції; 11 грудня – операція; 12 – реанімація; 13 грудня – перевели в звичайну палату почав ходити і активно намотувати круги по відділенню; 15 грудня вже мене хотіли виписувати, пише Тарас Стадницький.

Чоловік каже, що ця операція дала йому хороший життєвий урок – потрібно цінувати те, що маєш.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ВІП, #володька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #операція, #серце, #стадницький, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: