Гарячими слідами поліцейським вдалось розшукати шахрая та повернути майно власнику

Опубліковано:
25 Грудня, 2017 о 10:13

На аферу натрапив тернополянин. Чоловік на інтернет сайті «OLX» розмістив оголошення про продаж автомобільних коліс. Через деяяикй час до нього зателефонував незнайомець, представився директором однієї із фірм і захотів придбати товар.  

Читайте також



Шахраї «розвели» тернполянина на 11 тисяч гривень
В Тернополі знову активізувались телефонні шахраї

Зійшлися на сумі 19 000 гривень. Домовились, що продавця в обумовленому місці зустріне водій легківки та перевантажить колеса. Коли терноплянин приїхав за вказаною адресою, на нього вже чекав атомобіль від псевдопокупця. Водій товар забрав і запевнив, що кошти продавцю передадуть в приміщенні офісу, розташованого поряд. Знайти вказану особу йому не вдалося. А через вікно помітив, як автобус з його майном поїхав у невідомому напрямку. Чоловік зрозумів, що його надурили та одразу зателефонував в поліцію.

Поліцейські прибули на місце події і завдяки камерам відеоспостереження встановили номерні знаки транспортного засобу та особу власника. Перевіривши адреси, за якими може перебувати зловмисник, знайшли товар. Через якийсь час по викрадене прийшов й сам крадій. Чоловік зізнався, що колеса мав відправити в сусідню область. Про це його попросив знайомий, який знаходиться в місцях позбавлення волі. На щастя, зробити це він ще не встиг. Колеса поверули власнику. Той від написання заяви відмовився.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: