В Тернополі відкриють виставку-конкурс «Замість ялинки – зимовий букет»

Опубліковано:
20 Грудня, 2017 о 10:13

20-22 грудня 2017 р. у приміщенні Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 21) відбудеться виставка-конкурс «Замість ялинки-зимовий букет».  Це традиційна виставка, яка проводиться для формування у школярів національної свідомості, прищеплення шанобливого ставлення до традицій та звичаїв українського народу, здійснення екологічного виховання учнів, формування в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля.

Виставка-конкурс проходитиме за такими номінаціями: Новорічна композиція «Різдвяна казка», Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика, «Дідух – різдвяний дух». Автори найкращих конкурсних робіт будуть відзначені дипломами, грамотами управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації. Роботи переможців обласного етапу будуть представлені на Всеукраїнських виставках-конкурсах «Новорічна композиція» та «Український сувенір» у Києві (грудень 2017р. – січень 2018р.).



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #букет, #виставка, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: