Трапилось це 16 грудня в дворі будинку на вулиці Злуки 47-Б у Тернополі близько третьої години ночі. Як розповів власник авто LEXUS RX 130, до нього зателефонував сусід та повідомив, що в салоні його транспорту,який він припаркував у дворі будинку, хтось є.

Читайте також



У Тернополі вчергове викрали дорогий автомобіль

Коли господар вийшов на вулицю, то побачив в іномарці трьох невідомих. Вони проникли в салон, пошкодивши замок передніх зі сторони водія дверей. Коли власник почав з’ясовувати, що незнайомці роблять в його автівці, між ним та нападниками спалахнула бійка. Тоді невідомі кілька разів вистрелили в чоловіка пристроєм для відстрілу гумовими кулями і втекли. Вони були одягнуті в темний одяг, а на обличчях мали маски.

Власнику автомобіля надали першу медичну допомогу. Від госпіталізації він відмовився. Нападників розшукують правоохоронці.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: