Скандальному священику з Тернополя «світить» від 5 до 8 років колонії?

Опубліковано:
14 Грудня, 2017

Тернопільські слідчі порушили кримінальне провадження за фактом привласнення грошових коштів колишнім правлячим архієреєм релігійної організації  “Тернопільська єпархія Української Автокефальної Православної Церкви” Гуком Ростиславом Володимировичем (Мстиславом), – пише online.

Про це повідомила Наталя Шевчук, голова Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Мефодія.

У листі, який правоохоронці адресували пані Наталі йдеться, що ще 9 листопада розпочато досудове розслідування у справі розкрадання грошей священиком.

Нагадаємо, отець Мстислав «відзначився», коли з іншими священиками відпочивав у нічному клубі «Сіті» та випивав там алкоголь. Згодом його ім’я фігурувало у новому скандалі щодо незаконного продажу  частини монастирського майна.

Сьогодні, Мстиславу загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі, якщо слідчі доведуть його провину у злочині за частиною 4 статті 191 КК України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гук, #мстислав, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: