В Тернополі двоє зеків заробляли на крадіжках номерних знаків

Опубліковано:
5 Грудня, 2017 о 11:13

Власний незаконний «бізнес» налагодили 37-річний раніше судимий тернополянин та 30-річний уродженець Криму. Останній приїхав у Тернопіль до знайомого, щойно звільнившись з місць позбачвлення волі.

Обоє мають згубні звички, один – до алкоголю, інший – до наркотиків. Та шукати легальних заробітків колишні зеки не стали. Натомість вигадали інше заняття. Крали номерні знаки з автомобілів та повертали їх за гроші. Сума  викупу становила від 300 до 500 гривень, залежно від марки автомобіля – чим престижніша, тим дорожче. 



Читайте також

На Тернопільщині затримали посадовця під час отримання хабара
Патрульні затримали зловмисника, який поцупив в магазині дорогий верхній одяг

Зловмисники заготовили паперові записки із пропозицією допомогти повернути номерні знаки із вказаним номером телефону, запаслися декількома мобільними і одного вечора пішли містом. Поліцейські отримали аж 20 звернень від потерпілих про зникнення номерів. Та це далеко не повна кількість постраждалих. Дехто вівся на пропозицію та повертав собі знаки за гроші.

Кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 ККУ. 30-річний кримчанин на час досудового розслідування перебуватиме під вартою, а його спільникові в якості запобіжного заходу суд обрав цілодобовий домашній арешт. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: