Професійний кухар на виробництві чи на підприємстві – це реальність. За європейськими стандартами мати у штаті шеф-кухаря – норма, навіть для робітничої їдальні. Тож компанія “Агропродсервіс” запрошує на роботу нового професіонала своєї справи, – пише Терен.
Перегляньте також:
- У Тернополі відбудуться майстеркласи з виготовлення прикрас на осінню та різдвяну тематику
- На Тернопільщині буде 38 осередків викладання предмета “Захист України”
В обмін на високі вимоги у компанії пропонують:
– Роботу в дружньому колективі!
– Роботу на найсучаснішому обладнанні фірми “Rational”!
– Безкоштовне навчання!
– Стабільну високу заробітну плату!
– Можливість реалізувати себе як професіонала!